Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Informatie aanvraag voor verzekeringen voor uw woning in Nederland

Wij bieden diverse mogelijkheden om uw woning in Nederland te verzekeren tijdens het verblijf in het buitenland. De mogelijkheden zijn sterk afhankelijk van uw gebruik van de woning tijdens uw afwezigheid. Om daar gericht en goed over te kunnen adviseren, stellen wij meerdere vragen.

  • Indien mogelijk ontvangt u van ons naar aanleiding van deze aanvraag een offerte. Om een offerte te kunnen sturen, vragen wij met dit formulier de benodigde informatie op.
  • Wij bieden mogelijkheden voor woningen en appartementen.  Voor onder meer stacaravans, campers, woonboten, permanent verhuurde vakantie chalets hebben wij helaas geen mogelijkheden.
  • Aan dit advies per e-mail zijn geen kosten verbonden. ​Op onze communicatie, diensten en websites zijn onze algemene voorwaarden en de dienstenwijzer van toepassing. 

Binnen hoeveel dagen ontvangt u een reactie?

Wij doen ons best om u per mail binnen 1 tot 4 werkdagen van een inhoudelijk advies te voorzien. Des te vollediger u ons informeert, des te beter kunnen wij u adviseren! In drukke periodes kan het beantwoorden soms iets langer duren. Indien er sprake is van spoed, wilt u dat dan graag (onderaan) vermelden in deze aanvraag?

Gegevens aanvrager
Gegevens van de te verzekeren woning
Verzekeringen

U kunt een schatting maken van de herbouwwaarde. U kunt echter ook gebruik maken van de herbouwwaardemeter, om de herbouwwaarde te berekenen. 

Kunt u een indicatie geven van wanneer u de verzekering nodig heeft? Wij hebben geen exacte datum nodig.
Overige vragen & Opmerkingen

Indien u momenteel in het buitenland verblijft of binnenkort langdurig naar het buitenland vertrekt, biedt JoHo insurances naast de diverse woningverzekering nog een aantal andere verzekeringen aan waarin u mogelijk geïnteresseerd zult zijn.

Hier heeft u ruimte voor opmerkingen of toelichting

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.