Agenda

Expat- en Emigratiedag

Bezoek ons op de eerstvolgende JoHo Expat- en Emigratiedag in het JoHo Center Den Haag.

Klik hier voor uitgebreide informatie over deze inloopdagen.

Waarom JoHo Insurances?

 

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

VertrekNL Magazine

VertrekNL is een magazine gericht op emigratie. Voor meer informatie zie www.vertreknl.nl voor meer informatie over de inhoud, de prijs en andere relevante informatie.

TV-programma over succesvol emigreren

Iedereen droomt er wel eens van en dagelijks vertrekken 300 Nederlanders daadwerkelijk naar het buitenland. Maar waar moet je beginnen als je wilt vertrekken naar het onbekende buitenland? Op welke manier zorg je voor voldoende inkomen? Hoe maak je vrienden? Waar vind je een goed huis en tegen welke prijs? Waar kunnen je kinderen naar school en is die school wel goed? Op al deze vragen geeft het tv-programma antwoord, en helpt het toekomstige landverhuizers succesvol te emigreren.

Kandidaten kunnen zich nu al aanmelden door een email te sturen naar redactie@vertreknl.nl of te gaan naar de aanmeldpagina www.vertreknl.nl.

Per aflevering worden de emigranten-in-spe belicht van A tot Z. Van de vroegste voorbereidingen voor de emigratie in Nederland tot en met het eerste half jaar na de verhuizing in het buitenland. De kandidaten gaan niet enkel naar een voor de hand liggende bestemming als Frankrijk, maar kiezen voor landen als Suriname, Letland, Canada of misschien wel naar onze Oosterburen, Duitsland.

VertrekNL is hét emigratieplatform van Nederland met een interactieve website www.vertreknl.nl, een tweewekelijkse nieuwsbrief en een viermaal per jaar verschijnend glossy emigratiemagazine voor wonen en werken in het buitenland.

Wereldmagazine: Online magazine voor Nederlanders in het buitenland

De informatievoorziening door de Wereldomroep aan Nederlanders in het buitenland wordt door bezuinigingen zeer beperkt. Om toch aan deze grote informatiebehoefte over Nederland te blijven voldoen, lanceert VertrekNL een alternatief, namelijk WereldMagazine.

WereldMagazine is een interactief medium dat Nederlanders in het buitenland, zoals emigranten, expats, vrachtwagenchauffeurs, campinghouders, zeelui, et cetera, voorziet van actueel nieuws. Daarbij zal het magazine niet alleen het nieuws melden, maar ook de verhalen achter het nieuws door eigen onderzoeken via interviews en deelname aan debatten. U als lezer, kijker en luisteraar kunt hieraan eveneens actief deelnemen – wereldwijd.

Aanmelden is nu al mogelijk via www.vertreknl.nl/magazine-over-emigreren/

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

JoHo Insurances

 

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP The Hague
The Netherlands
E: info@johoinsurances.org

Uitgebreide contact-informatie (telefonisch contact, afspraak).