Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Een verzekering aanvragen via JoHo Insurances

Via JoHo Insurances kunt u verzekeringen van meerdere internationale verzekeraars aanvragen. Per verzekeraar kan de aanvraagprocedure verschillen. JoHo Insurances heeft voor een aantal verzekeraars ook een speciale instructie gemaakt, om u te ondersteunen bij het indienen van een aanvraag. Op deze pagina vindt u verwijzingen naar de meest aangevraagde internationale verzekeringen:

1. Goudse verzekeringen

  • Goudse Expat Pakket - U kunt dit verzekeringspakket aanvragen met behulp van een PDF aanvraagformulier. U vindt dit formulier en een aanvraaginstructie op onze website: Goudse Expat Pakket
  • Goudse NGO/Zendelingenpakket - U kunt dit verzekeringspakket aanvragen met behulp van een PDF aanvraagformulier. U vindt dit formulier en een aanvraaginstructie op onze website: Goudse NGO/Zendelingenpakket

2. OOM Verzekeringen

  • OOM Wonen in het Buitenland - U kunt dit verzekeringspakket online aanvragen. Op onze website vindt u een link naar de online aanvraagmodule van OOM Verzekeringen, en ook speciale instructie. Door gebruik te maken van deze link, zijn wij uw bemiddelaar. U kunt dan gedurende de gehele looptijd van de verzekering gebruik maken van onze diensten, en indien van toepassing (o.a. indien u het onderdeel ziektekosten aanvraagt) komt u ook in aanmerking voor een éénmalige cash back.
  • OOM Tijdelijk in het Buitenland -  U kunt dit verzekeringspakket online aanvragen. Op onze website vindt u een link naar de online aanvraagmodule van OOM Verzekeringen, en ook speciale instructie. Door gebruik te maken van deze link, zijn wij uw bemiddelaar. U kunt dan gedurende de gehele looptijd van de verzekering gebruik maken van onze diensten.

 

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.