Corona

Gepubliceerd: 
Monday, 29 June, 2020
Reisadvies BuZa 29-6-2020

Nu de Coronacrisis in de meeste Europese landen op zijn retour lijkt, gaan veel vakantielanden langzaam weer open. Buitenlandse Zaken hanteert met hun reisadviezen een kleurcode voor risicogebieden.

Gepubliceerd: 
Wednesday, 24 June, 2020

Per 7 juli opent Dubai de grenzen voor zakenreizigers en vakantiegangers. Staatsburgers en andere inwoners van Dubai mogen vanaf dinsdag 23 juni weer reizen naar Dubai.  Bezoekers aan Dubai moeten een internationale ziektekostenverzekering hebben die Covid-19 dekt gedurende hun verblijf. JoHo Insurances biedt verzekeringen die hier aan voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Gepubliceerd: 
Monday, 23 March, 2020
Verzekeringsverklaring-Thailand

Sinds 22 maart is er een speciale verzekeringsverklaring nodig om Thailand binnen te komen. Er dient verklaring te worden overhandigd waarin staat dat de reis/ziektekostenverzekering aan de volgende vereisten voldoet:

Gepubliceerd: 
Monday, 16 March, 2020
Henner

"On 31 December 2019, the World Health Organisation (WHO) China Country Office was informed of cases of pneumonia of unknown cause detected in Wuhan City,Hubei Province of China. A novel coronavirus (2019-nCoV) was identified as the causative virus by Chinese authorities on 7 January.

Gepubliceerd: 
Thursday, 12 March, 2020

 

Informatie voor verzekerden met een Cigna Global of Cigna Close Care ziektekostenverzekering

Voor het laatste nieuws omtrent de dekking van de Cigna verzekeringen en het coronavirus verwijzen we naar de website van Cigna:

Pages