ziektekosten

Gepubliceerd: 
Thursday, 31 August, 2017

Expats krijgen vaak te maken met specifieke belastingen en andere extra kosten voor expats. Zo heeft Saudi Arabië een expat tax, en hebben de Britten plannen om expats meer te laten betalen aan de NHS (1). Er is ook een groeiend aantal landen dat expats een verplichte verzekering laat afsluiten.

Gepubliceerd: 
Wednesday, 17 May, 2017

Als je een inkomen uit het buitenland hebt, dan kan er veel veranderen. Óók als je nog in Nederland blijft wonen. Of je in Nederland sociaal verzekerd bent en blijft, is namelijk niet alleen afhankelijk van waar je woont. Of waar je woning staat. Waar je werkt en waar je belasting afdraagt zijn vaak belangrijker. Bereid je goed voor als je gaat werken voor een buitenlandse werkgever.

Gepubliceerd: 
Friday, 1 June, 2018

Veel mensen willen graag weten wat een expatverzekering (internationale ziektekostenverzekering) kost. wist u dat een expatverzekering in veel gevallen goedkoper kan zijn dan de Nederlandse basiszorgverzekering? Er zijn veel soorten verzekeringen van vele verzekeraars. Welke is goed, betrouwbaar, en niet te duur? “Duur” is lang niet altijd “Goed”. Maar te goedkoop kan ook een risico zijn, goede medische zorg kost nou eenmaal geld. We leggen u graag uit waar het om draait bij de premiestelling van internationale ziektekostenverzekeringen, en wij geven u een indicatie van de premies voor verschillende situaties en leeftijden.

Pages

Subscribe to ziektekosten