actueel

Gepubliceerd: 
Tuesday, 12 July, 2022
Safetywing Nomad Insurance

Sinds 2021 biedt JoHo Insurances ook de Safetywing Nomad Insurance reisverzekering aan. Deze internationale reisverzekering wordt internationaal sterk gepromoot. Op het eerste gezicht ziet het er uit als een goede internationale reisverzekering. In veel situaties kan deze reisverzekering worden gebruikt, dat maakt de reisverzekering flexibel. Nu wij meer kennis hebben over deze reisverzekering, zien wij ook enkele belangrijke beperkingen die op deze reisverzekering van toepassing zijn.

Gepubliceerd: 
Thursday, 17 March, 2022
Verzekeringsverklaring-Thailand

Voor welke verzekeraars kunnen wij bemiddelen?

JoHo Insurances doet met een heel aantal verzekeraars zaken, maar we hebben lang niet met alle aanbieders van reis- en verblijfsverzekeringen wereldwijd een samenwerking. Vanzelfsprekend is een aanbod van ‘alles’ in de praktijk ook onwerkbaar dus hanteren we een overzichtelijk aantal partijen waar we mee willen werken om afspraken en kwaliteit voor onze klanten te kunnen waarborgen.

Gepubliceerd: 
Friday, 29 October, 2021

Per 1 januari 2022 brengt ONVZ haar verzekerden met een ONVZ Internationaal ziektekostenverzekering onder bij OOM Verzekeringen. Dit betreft met name Nederlanders die langdurig buiten Nederland wonen en die een particuliere ziektekostenverzekering bij ONVZ hebben. JoHo Insurances biedt advies en ondersteuning bij deze overdracht.

Gepubliceerd: 
Wednesday, 17 March, 2021
Wereldkaart

Aangewakkerd door alle maatregelen in verband met covid-19 heeft het digitaal werken (op afstand werken) in veel sectoren een enorme vlucht genomen.

Gepubliceerd: 
Tuesday, 8 September, 2020

OOM Verzekeringen (OOM Wonen in het Buitenland en OOM Tijdelijk in het Buitenland) biedt een ruime dekking wat betreft risico's die gerelateerd zijn aan het Coronavirus. Voor de belangrijkste risico's is er dekking. Op enkele punten zijn beperkingen van toepassing.

Pages