Waarom JoHo Insurances?

 

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

OOM Global Traveler

Oom Global Traveler

De OOM Global Traveler verzekering is per ingang van 7 november 2012 grondig veranderd door de verzekeraar. Zij hebben besloten het product te vervangen door twee andere producten voor Nederlanders die zowel tijdelijk als permanent in het buitenland verblijven. De nieuwe producten zijn de: Tijdelijk in het buitenland-verzekering en de Wonen in het buitenland-verzekering.

Middels onderstaande links komt u op onze pagina terecht waar u de juiste informatie kunt inwinnen en documenten kunt inzien.

De Tijdelijk in het buitenland-verzekering Dit is de vervanger van de OOM Global Traveler Kortlopende variant, oftewel de OOM Global Traveler die maximaal 2 jaar mocht lopen.

De Wonen in het buitenland-verzekering Dit is de vervanger van de OOM Global Traveler Langlopende variant, met andere woorden; de Global Traveler zonder einddatum.

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

JoHo Insurances

 

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP The Hague
The Netherlands
E: info@johoinsurances.org

Uitgebreide contact-informatie (telefonisch contact, afspraak).