Menu

Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling.

JoHo Insurances staat geregistreerd bij de volgende instanties: AFM (nr. 12009104 - NL), Financële Diensten en Markten (FSMA - België), Deutscher Industrie- und Handelskammertag (Duitsland), Organisme pour le registre des intermediaires en assurance (ORIAS - Frankrijk), Irish Financial Services Regulatory Authority (Ierland),  Commissariat aux Assurances (Luxemburg), Direccion General de Seguros y Fondos de Pensiones (Ministerio de Economia y Hacienda - Spanje), Financial Conduct Authority (Verenigd Koninkrijk), in Denemarken, in Finland en in IJsland.
 

OOM Global Traveler

Oom Global Traveler

De OOM Global Traveler verzekering is per ingang van 7 november 2012 grondig veranderd door de verzekeraar. Zij hebben besloten het product te vervangen door twee andere producten voor Nederlanders die zowel tijdelijk als permanent in het buitenland verblijven. De nieuwe producten zijn de: Tijdelijk in het buitenland-verzekering en de Wonen in het buitenland-verzekering.

Middels onderstaande links komt u op onze pagina terecht waar u de juiste informatie kunt inwinnen en documenten kunt inzien.

De Tijdelijk in het buitenland-verzekering Dit is de vervanger van de OOM Global Traveler Kortlopende variant, oftewel de OOM Global Traveler die maximaal 2 jaar mocht lopen.

De Wonen in het buitenland-verzekering Dit is de vervanger van de OOM Global Traveler Langlopende variant, met andere woorden; de Global Traveler zonder einddatum.

 

VRAAG ADVIES

 

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Agenda

Expat- en Emigratiedag

Bezoek ons op de eerstvolgende JoHo Expat- en Emigratiedag in het JoHo Center Den Haag.

Klik hier voor uitgebreide informatie over deze inloopdagen.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214563 
E: info@johoinsurances.org

Ons kantoor