Waarom JoHo Insurances?

 

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

JoHo Insurances in het RTL Nieuws

JoHo Insurances heeft op 25 januari in het RTL Nieuws een toelichting gegeven op de trend van het toenemende aantal hoogopgeleide expats naar/in Singapore. Dit item werd uitgezonden naar aanleiding van het Staatsbezoek van koningin Beatrix aan Brunei en Singapore.

Bekijk nieuwsitem op RTL

JoHo Insurances is expert op het gebied van emigratie en expats. Door de ervaring en dienstverlening aan deze groepen, is JoHo Insurances goed op de hoogte wat er speelt. Ook trends worden snel opgemerkt. De diverse media maken dan ook veelvuldig gebruik van deze kennis en ervaring, zoals eerder onder andere het NOS Journaal en Radio Nederland Wereld Omroep met diverse items en uitzendingen.

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

JoHo Insurances

 

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP The Hague
The Netherlands
E: info@johoinsurances.org

Uitgebreide contact-informatie (telefonisch contact, afspraak).