Waarom JoHo Insurances?

 

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

OOM Global Traveler vernieuwd

OOM Verzekeringen heeft per 7 november 2012 de Global Traveler verzekering vernieuwd. In plaats van de Global Traveler zijn er 2 nieuwe verzekeringen bijgekomen:

  1. Wonen in het Buitenland
  2. Tijdelijk in het Buitenland

De Wonen in het Buitenland verzekering stemt min of meer overeen met de Langlopende OOM Global Traveler. De Tijdelijk in het Buitenland verzekering stemt overeen met de Kortlopende OOM Global Traveler. Met deze splitsing benadrukt OOM het verschil tussen deze twee dekkingen (Langlopend en Kortlopend). Naast de splitsing zijn de dekkingen ook uitgebreid. Ook de premies zijn direct aangepast, met premieverschillen t.o.v. de Global Traveler van 0-14%, afhankelijk van de leeftijd, dekking en eigen risico. Op de hierboven genoemde pagina's staan de belangrijkste punten genoemd, en is het ook mogelijk de verzekeirngen af te sluiten.

JoHo Insurances

 

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP The Hague
The Netherlands
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org