Waarom JoHo Insurances?

 

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

JoHo Insurances in het NOS Journaal

Woensdag 8 augustus 2012 zond de NOS een item uit in het NOS Journaal van 18.00 uur en 20.00 uur. Dit item werd uitgezonden naar aanleiding van de nieuwe cijfers van het CBS, waaruit blijkt dat een groeiend aantal Nederlanders emigreert. De economische crisis zou hiertoe een bijdrage leveren.

In dit item werd de mening en ervaring van één van JoHo's emigratie experts gevraagd. Just Dalhuisen komt in dit item aan het woord en verteld onze ervaring. Expatverzekering.nl houdt de emigratie trends nauwlettend in de gaten en heeft veel contact met mensen die zich hebben voorgenomen te emigreren en zich goed willen voorbereiden.

Via deze link: NOS Journaal 8 augustus, kan dit item worden bekeken.

JoHo Insurances

 

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP The Hague
The Netherlands
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org