Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Nieuw TV programma over succesvol emigreren

Uitgever VertrekNL en tv-producent De Beeldbrigade starten in 2013 met een nieuw televisieprogramma over wonen en werken in het buitenland.

Iedereen droomt er wel eens van en dagelijks vertrekken 300 Nederlanders daadwerkelijk naar het buitenland. Maar waar moet je beginnen als je wilt vertrekken naar het onbekende buitenland? Op welke manier zorg je voor voldoende inkomen? Hoe maak je vrienden? Waar vind je een goed huis en tegen welke prijs? Waar kunnen je kinderen naar school en is die school wel goed? Op al deze vragen geeft het tv-programma antwoord, en helpt het toekomstige landverhuizers succesvol te emigreren.

Kandidaten kunnen zich nu aanmelden door een email te sturen naar redactie@vertreknl.nl of te gaan naar de aanmeldpagina www.vertreknl.nl. Per aflevering worden de emigranten-in-spe belicht van A tot Z. Van de vroegste voorbereidingen voor de emigratie in Nederland tot en met het eerste half jaar na de verhuizing in het buitenland.

De kandidaten gaan niet enkel naar een voor de hand liggende bestemming als Frankrijk, maar kiezen voor landen als Suriname, Letland, Canada of misschien wel naar onze Oosterburen, Duitsland.

VertrekNL is het emigratieplatform van Nederland met een interactieve website www.vertreknl.nl, een tweewekelijkse nieuwsbrief en een viermaal per jaar verschijnend glossy emigratiemagazine voor wonen en werken in het buitenland. De Beeldbrigade is tv-producent van populaire TV- programma’s zoals Draagmoeder Gezocht (KRO), Het Blok (NET5), Waar is de Mol (SBS6) en Zee Zout Zeilen (AVRO).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand adres.

VertrekNL

Seb van der Kaaden

Valge 3

9965 Leens (Gr.)

T: 0595-577217

E: s.vanderkaaden@vertreknl.nl

W: www.vertreknl.nl

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.