Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Persbericht: Opmerkelijkste expat- en emigratietrends 2012

---PERSBERICHT---


Opmerkelijkste expat- en emigratietrends 2012

Door het grote bestand aan internationaal verzekerde personen en bedrijven, signaleert JoHo Insurances snel duidelijke trends op de expat- en emigratiemarkt. Hieronder de twee opmerkelijkste trends van dit moment:

1) Crisis beïnvloedt bestemming van expat; China, Singapore en Midden-Oosten populaire bestemmingen
Populaire bestemmingen voor expats zijn momenteel China, Singapore en het Midden-Oosten. Het is duidelijk merkbaar dat de huidige economische crisis gevolgen heeft voor de economische verhoudingen en een verplaatsing van activiteiten tot gevolg heeft. In de genoemde groeilanden is relatief veel vraag naar specifieke kennis. Ook zijn er veel bedrijven die in deze regio's nieuwe vestigingen proberen op te zetten.

2) Steeds meer gepensioneerde ouderen buiten Europa slecht of niet verzekerd; ouderen overlijden door slechte zorg
Sinds de invoering van het huidige zorgstelsel in 2006 kunnen Nederlanders die buiten de EU en verdragslanden woonachtig zijn niet meer deelnemen aan het Nederlandse zorgstelsel. Als er in het land waar ze hun pensionering gaan doorbrengen geen (fatsoenlijk) nationaal ziektekostenstelsel bestaat, zijn ze aangewezen op een particuliere verzekering. Door de continu stijgende kosten in de medische zorg en de leeftijd van de gepensioneerden, is een fatsoenlijke ziektekostenverzekering voor veel gepensioneerde vrijwel onbetaalbaar geworden. Dit treft gepensioneerden in onder andere Thailand, Indonesië en diverse andere populaire "pensioenbestemmingen". JoHo Insurances merkt een sterke toename aan meldingen van gepensioneerden die grote medische problemen hebben vanwege het ontbreken van een goede verzekering, tot zelfs aan meldingen van overlijden als gevolg van onvoldoende medische zorg.

Informatie voor expats en emigranten
JoHo Insurances biedt informatie specifiek gericht op expats en emigranten via de speciale website: www.expatverzekering.nl. JoHo Insurances is ook aanwezig op de Emigratiebeurs in Houten, op 11 en 12 februari 2012. Kijk voor gratis toegangskaarten op de website en bezoek onze stand.

info@johoinsurances.org

---EINDE PERSBERICHT---

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.