Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Gratis toegangskaarten voor de Expat- en Emigratiebeurs 2012

Ook in 2013 vindt de emigratiebeurs weer plaats, op zaterdag 9 en zondag 10 februari. Naar verwachting zal JoHo Insurances ook weer aanwezig zijn. Meer informatie volgt later dit jaar.

Emigratiebeurs 2012

De EmigratieBeurs vindt dit jaar plaats op zaterdag 11 en zondag 12 februari, in het EXPO gebouw te Houten (Nabij Utrecht). Ook in 2012 is JoHo Insurances (Expatverzekering.nl) weer aanwezig op de Expat- en emigratiebeurs.

Wat is er te doen en te vinden?

Op deze beurs natuurlijk informatie over verzekeringen, maar ook diverse andere onderwerpen. Ga je wonen, werken, studeren of ondernemen in het buitenland, kom dan naar de Emigratiebeurs! Ruim 150 stands in 3 beurshallen met meer dan 80 gratis presentaties door specialisten, ervaringsdeskundigen en emigranten. Hier kom je alles te weten wat komt kijken bij je verblijf in het buitenland, waaronder:

  • internationale verzekeringen, administratieve & financiele diensten
  • internationaal onderwijs & diploma waardering
  • verhuisservices, kopen en verkopen van je woning
  • programma's voor studie & werk
  • informatie over diverse landen die zich presenteren op de beurs
  • het verkrijgen van visa
  • en diverse andere onderwerpen
weg505x127

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.