Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Referentie 6

From: P.E.
To: JoHo Insurances
Sent: Wednesday, September 19, 6:30 PM
Subject: Compliment voor JoHo & De Goudse (ISIS)

Beste,

Jullie horen natuurlijk veel geluiden over de verschillende reisverzekeringen, waaronde die van De Goudse en Elvia. Wij hebben voor 24 maanden de Special ISIS van de Goudse, met Joho als tussenpersoon, afgesloten. Wij hebben deze verzekering toen verkozen boven die van de Elvia omdat ik de voorwaarden iets beter vond klinken (na alle kleine letters gelezen te hebben) maar ook omdat een medewerker van de Joho ons zei dat zijn ervaring was dat De Goudse vaak wat gemakkelijker is met het uitbetalen van declaraties.

Wij hebben na thuiskomst onze declaraties ingestuurd en alles (zonder uitzondering) werd voor 100% vergoed, inclusief de voorgeschreven medicatie. Het bedrag was binnen een week overgemaakt.

We hebben natuurlijk geen vergelijk met bijvoorbeeld Elvia, maar we kunnen andere reizigers aanraden om een verzekering van De Goudse af te sluiten.

Jullie overigens ook bedankt voor het advies wat jullie vooraf, tijdens en na afloop van onze reis hebben gegeven omtrent de ziektekostenverzekering en de te nemen acties.

P.E.

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.