Waarom JoHo Insurances?

 

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Referentie 6

From: P.E.
To: JoHo Insurances
Sent: Wednesday, September 19, 6:30 PM
Subject: Compliment voor JoHo & De Goudse (ISIS)

Beste,

Jullie horen natuurlijk veel geluiden over de verschillende reisverzekeringen, waaronde die van De Goudse en Elvia. Wij hebben voor 24 maanden de Special ISIS van de Goudse, met Joho als tussenpersoon, afgesloten. Wij hebben deze verzekering toen verkozen boven die van de Elvia omdat ik de voorwaarden iets beter vond klinken (na alle kleine letters gelezen te hebben) maar ook omdat een medewerker van de Joho ons zei dat zijn ervaring was dat De Goudse vaak wat gemakkelijker is met het uitbetalen van declaraties.

Wij hebben na thuiskomst onze declaraties ingestuurd en alles (zonder uitzondering) werd voor 100% vergoed, inclusief de voorgeschreven medicatie. Het bedrag was binnen een week overgemaakt.

We hebben natuurlijk geen vergelijk met bijvoorbeeld Elvia, maar we kunnen andere reizigers aanraden om een verzekering van De Goudse af te sluiten.

Jullie overigens ook bedankt voor het advies wat jullie vooraf, tijdens en na afloop van onze reis hebben gegeven omtrent de ziektekostenverzekering en de te nemen acties.

P.E.

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

JoHo Insurances

 

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP The Hague
The Netherlands
E: info@johoinsurances.org

Uitgebreide contact-informatie (telefonisch contact, afspraak).