Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Referenties

Vele bedrijven, verenigingen en stichtingen maken gebruik van de diensten van JoHo Insurances. Nationaal en internationaal. Denk hierbij aan:

  • In Nederland gevestigde internationale handelsmaatschapijen
  • Internationaal gerichte Werving & Selectie en Detachering
  • Nederlandse Stichtingen voor ontwikkelingssamenwerking
  • Internationale Stichtingen voor vrijwilligerswerk in Afrika, Azie en Latijns-Amerika
  • Emigratiebureau's & Visumdiensten
  • Kleinere ondernemingen en de ontwikklings regio's, zoals Safariparken in Afrika, Duikscholen in Midden Amerika en Azië, Taalscholen in Midden- en Zuid-Amerika, een luchtvaartmaatschappij in Afrika, een Wetenschappelijk onderzoek in China, een internationaal handelsbedrijf in Maleisie en vele andere kleine en middelgrote organisaties.

Reacties van klanten

From: T.
To: JoHo Insurances
Sent: Friday, June 16, 11:18 AM
Subject: Re:

Voor J.:

je bent een held!!!

Echt een grote opluchting in mijn extreem hectische vertrekdagen om iemand met zoveel verstand van zaken en goeie tips te spreken!

Grote dank,

T.
From: K.
To: JoHo Insurances
Sent: Friday, June 16, 11:18 AM
Subject: Re: aanmelding verzekering

Hallo J.,

suuper bedankt!

En wel voor alles wat je de afgelopen maanden voor mij gedaan en geregeld hebt. Ik heb nog nooit zo'n vriendelijke, snelle en betrouwbare service meegemaakt en je hebt dit eigenlijk zo vervelende verzekeringsgedoe echt aangenaam gemaakt. Hartelijk dank!

een fijn weekend alvast

K.
From: R.J.
To: JoHo Insurances
Sent: Tuesday, January 15, 4:26 PM
Subject: RE: Special ISIS verlenging

Beste,

Kijk, dat vindt ik nu SUPER! dat is nog eens service, snel, vlot via internet! zoals altijd de beste service en zeer snel!

Dit is DE reden dat ik JOHO gebruik wanneer ik reis!

dank je wel

groetjes

R.J.
From: M.
To: JoHo Insurances
Sent: Friday, January 13, 7:21 AM
Subject: RE: OOM Global Traveler

Hallo J.,

Verder wil ik je bij deze nog even laten weten dat ik vind dat jullie een goede service bieden, zowel voor het beantwoorden voor allerlei vragen omtrent verzekeringen als het gemak om bij jullie verzekeringen af te sluiten en te verlengen! Complimenten, dat mag best eens gezegd worden in een maatschappij die naar mijn gevoel steeds minder dienstverlenend wordt. Keep the good work going!

Groet,

M.
From: M.
To: JoHo Insurances
Sent: Monday, September 17, 7:58 AM
Subject: bedankje

Geachte heer, mevrouw, team van Joho,

Ik weet dat het niet nodig is om dit te schrijven, maar bij deze wil ik mijn verzekering stopzetten. Ik heb een baan gevonden in Roemenie en daarom is de verzekering niet meer nodig.

Bij deze wil ik dan ook iedereen bedanken want ik vond de verzekering, service, contacten etc. meer dan uitstekend. Beter gezegd: het was geweldig!
Dus bedankt voor de hulp, steun en prima support.

Grote klasse!

Groeten,

M.
From: P.E.
To: JoHo Insurances
Sent: Wednesday, September 19, 6:30 PM
Subject: Compliment voor JoHo & De Goudse (ISIS)

Beste,

Jullie horen natuurlijk veel geluiden over de verschillende reisverzekeringen, waaronde die van De Goudse en Elvia. Wij hebben voor 24 maanden de Special ISIS van de Goudse, met Joho als tussenpersoon, afgesloten. Wij hebben deze verzekering toen verkozen boven die van de Elvia omdat ik de voorwaarden iets beter vond klinken (na alle kleine letters gelezen te hebben) maar ook omdat een medewerker van de Joho ons zei dat zijn ervaring was dat De Goudse vaak wat gemakkelijker is met het uitbetalen van declaraties.

Wij hebben na thuiskomst onze declaraties ingestuurd en alles (zonder uitzondering) werd voor 100% vergoed, inclusief de voorgeschreven medicatie. Het bedrag was binnen een week overgemaakt.

We hebben natuurlijk geen vergelijk met bijvoorbeeld Elvia, maar we kunnen andere reizigers aanraden om een verzekering van De Goudse af te sluiten.

Jullie overigens ook bedankt voor het advies wat jullie vooraf, tijdens en na afloop van onze reis hebben gegeven omtrent de ziektekostenverzekering en de te nemen acties.

P.E.
From: M.
To: JoHo Insurances
Sent: Wednesday, August 23, 3:29 PM
Subject: Re: Verzekeringsbewijs

Zeg, ik wou dat alle verzekeringen zo'n klantenservice hadden!

Jammer dat dit maar voor 3 jaar is, anders was ik alleen al om de klantenservice bij joho gebleven ;-)

M.

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.