Waarom JoHo Insurances?

 

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Forum Regels

Door het betreden van "Het Expatverzekering.nl Forum" (in wat volgt wordt hiernaar verwezen als het gaat over "wij", "ons", "onze", "Het Expatverzekering.nl Forum") gaat u automatisch akkoord met de volgende voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met één van de voorwaarden, betreedt/gebruik "Het Expatverzekering.nl Forum" dan niet langer. We hebben het recht om deze voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen u daar zoveel mogelijk van op de hoogte houden. Het is echter aan te bevelen op regelmatige basis zelf de voorwaarden te controleren op wijzigingen. Als u niet akkoord gaat met één van de wijzigingen, maakt u dan niet langer gebruik van "Het Expatverzekering.nl Forum". Als u wel gebruik blijft maken van "Het Expatverzekering.nl Forum", gaat u automatisch akkoord met de wijzigingen.

Plaats geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, racistische, seksueel-georiënteerde of andere inhoud die in strijd is met internationale wetten, de wetten van uw eigen land of het land waar "Het Expatverzekering.nl Forum" gehost wordt. Als u dit toch doet, kan dit leiden tot een onmiddellijke permanente uitsluiting en waarschuwen we, als we dit nodig vinden, uw internetprovider. Uw IP-adres wordt bij iedere post opgeslagen, waardoor we het volgen van de voorwaarden kunnen afdwingen. U gaat ook akkoord met het feit dat "Het Expatverzekering.nl Forum" het recht heeft om op ieder moment een onderwerp te verwijderen, verplaatsen of sluiten. Als gebruiker staat u ook toe dat uw informatie in onze database wordt opgeslagen. Deze informatie wordt nooit aan derden doorgegeven zonder uw instemming. "Het Expatverzekering.nl Forum" is niet verantwoordelijk als uw gegevens door een forumhack toch openbaar gemaakt zouden worden.

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

JoHo Insurances

 

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP The Hague
The Netherlands
E: info@johoinsurances.org

Uitgebreide contact-informatie (telefonisch contact, afspraak).