Waarom JoHo Insurances?

 

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Wereldreis

Wereldreis

JoHo biedt diverse verzekeringen voor iedereen die op wereldreis gaat, een lange en/of verre reis gaat maken of zonder plan de wijde wereld in trekt. Met de rugzak, de fiets, de auto, of hoe dan ook. Welke verzekering het meest geschikt is hangt af van diverse factoren.

Aanbod van wereldreisverzekeringen

 • JoHo Special ISIS - compleet pakket, dat volledige dekking biedt, ook zonder ziektekostenverzekering in Nederland. Zelfs tot 4 jaar aaneengesloten verblijf in het buitenland te verzekeren, jaarlijks 1 tussentijds bezoek meeverzekerd, inclusief dekking avontuurlijke sporten en hoge bagagedekking. De beste keuze, of u nu WEL of GEEN basisverzekering hebt lopen. Nu een lagere premie als u een basisverzekering in NL hebt lopen tijdens het verblijf in het buitenland. Zie ook www.specialisis.nl .
 • Globetrotter Reisverzekering van Mondial Assistance - compleet pakket, geen ziektekostenverzekering nodig in Nederland, maximaal 2 jaar aaneengesloten te verzekeren, 1 tussentijds bezoek voor de gehele periode is mee te verzekeren
 • Lang op Reis verzekering Europeesche - Buitenland/wereldreisverzekering waarbij de diverse modules los kunnen worden afgesloten. Looptijd maximaal 2 jaar. Inclusief (max. 21 dagen totaal) tussentijds(e) bezoek(en) aan NL gedekt. Meest uitgebreide dekking bijzondere sporten!
 • Goudse Wereldreizigerspolis - Uitgebreide wereldreisverzekering. Specifieke kenmerken: (tijdelijke) arbeidsongeschiktheidsdekking, thuiskomst dekking, veel mogelijkheden qua hoogte van de dekking. Looptijd max. 2 jaar.

Vergelijking tussen de JoHo Special ISIS, de Europeesche Lang-op-Reis en de Globetrotter Reisverzekering

Aanvullende wereldreisverzekeringen

 • Annuleringsverzekering: Annuleringskosten zijn in wereldreizen nooit meeverzekerd. Afhankelijk van wat er wordt geboekt, en in hoeverre er bij annulering of noodzakelijke vervroegde terugkeer kosten worden gerestitueerd, kan er een annuleringsverzekering worden afgesloten.
 • Rechtsbijstandsverzekering: Niet bij iedere wereldreisverzekering zit een rechtsbijstandsverzekering. Het is geen onmisbaar onderdeel, maar indien geewenst kan dit voor iedere gewenste periode (vanaf 1 maand) los worden meeverzekerd binnen de Global Traveler verzekering.

Wel/niet verplicht verzekerd in Nederland?

Sinds 2006 is er veel veranderd op het gebied van ziektekosten. Het is tegenwoordig niet meer zo dat u "zomaar" op ieder gewenst moment u ziektekostenverzekering kunt opzeggen. Dit is van meerdere factoren afhankelijk. Klik hier voor een uitgebreide uitleg hierover.

Verblijft u binnen of buiten Europa?

Sommige verzekeraars (JoHo Special ISIS, Globetrotter Reisverzekering, Europeesche Lang op Reis) bieden een lagere premie voor verblijven binnen Europa.

Hoe vaak komt u tussentijds terug naar NL?

De uitgebreidere reisverzekering geeft vaak maar aan 1 tussentijds bezoek aan Nederland dekking. Bij de Special Isis is 1 tussentijds bezoek van max. 31 dagen per jaar gratis meeverzekerd. Bij de Globetrotter Reisverzekering bent u voor 1 tussentijds bezoek van max. 21 dagen verzekerd. De Europeesche Lang op Reis biedt wel dekking voor meerdere tussentijdse bezoeken (max. 21 dagen totaal, dus niet per keer). Dus als u meermaals terug wilt komen, let dan goed op. Er zijn mogelijkheden, neem even contact op en laat weten wat u van plan bent, dan zoeken we naar een goede oplossing: info@johoinsurances.org.

Waarom een Special ISIS?

Soms overwegen reizigers om alleen een basisverzekering te nemen, in plaats van een Special ISIS. Men denkt dat de dekking vergelijkbaar is. Hou er echter rekening mee, dat de Special ISIS vaak een uitgebreidere dekking geeft voor:

 • spoedeisende medische kosten tegen kostprijs (Basisv: vaak maximaal 100% Nederlands niveau, aanvullend vaak max. 200%)
 • wereldwijd dekking voor medische kosten (Basisverzekering: kostprijs alleen Europa, aanvullend vaak wel wereldwijd, maar vaak ook met beperking)
 • overkomst van familie bij ernstige ziekte of ongeval (basisv: niet)
 • bagage (basisv: niet)
 • wettelijke aansprakelijkheid (basisv: niet)
 • ongevallen dekking (basisv: niet)
 • tandartskosten (basisv: niet, aanvullend bij te verzekeren / duur)
 • repatriering ivm familie-omstandigheden (basisv: niet)
 • extra reis- en verblijfskosten (basisv: niet)

Hoeveel (waardevolle) bagage neemt u mee?

(denk aan laptop, digitale camera, PDA, etc) De bagage dekking voor waardevolle bagage is altijd beperkt. Naast een totaal maximum is er ook altijd nog een maximum voor bepaalde categorieën goederen, waaronder foto-apparatuur, computers, laptops, etc. Als u veel meeneemt, let er dan op dat de dekking voldoende is. De super dekking van Special Isis heeft een relatief hoge dekking voor dergelijke apparatuur. Let er wel op dat er binnen het totale maximum bij IEDERE verzekering een submaximum is voor dergelijke apparatuur (en andere zaken, zoals sportuitrusting, juwelen, horloges, zaken gekocht onderweg, etc).

Gaat u per fiets / auto / camper?

Kijk op de pagina voor auto / caravan / fiets / motor verzekeringen voor meer informatie.

Hoe sluit u een verzekering af?

Door op de link van de betreffende verzekering te klikken, komt u bij alle relevante info. De verzekeringen zijn on-line af te sluiten, of bieden in ieder geval de mogelijkheid de folder en het aanvraagformulier uit te printen. Ook is het mogelijk om in één van de JoHo vestigingen langs te komen. Aanvraag formulieren zijn ook per telefoon aan te vragen.

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

JoHo Insurances

 

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP The Hague
The Netherlands
E: info@johoinsurances.org

Uitgebreide contact-informatie (telefonisch contact, afspraak).