Waarom JoHo Insurances?

 

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Expatverzekering bij lang verblijf in buitenland

Gaat u voor langere tijd naar het buitenland? Dan is de kans groot dat uw huidige verzekering niet toereikend is, of dat uw basisverzekering moet worden stopgezet. Op deze website vindt u alle informatie die u nodig hebt om met een gerust gevoel (en een goede verzekering) Nederland te verlaten.

Een standaard Nederlandse ziektekostenverzekering met basisdekking dekt medische kosten in het buitenland slechts tot de kosten die voor een zelfde behandeling in Nederland geldt. Dit is een problematische beperking voor landen als de Verenigde Staten, Canada, Hongkong, Japan, Singapore en zelfs in Zwitserland waar medische kosten vaak veel hoger uitvallen. Indien u gaat werken (zonder inkomsten uit NL) en/of emigreren, vervalt uw basisverzekering in Nederland meestal helemaal.

Betaalt u in Nederland geen premie volksverzekering dan kunt u uw Nederlandse ziektenkostenverzekering helemaal niet aanhouden en bent u aangewezen op een expatverzekering.

Op deze site een groot aanbod aan internationale verzekeringen, relevante informatie voor expats en tips om zaken goed te regelen, ook voor eventuele gezinsleden.

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

JoHo Insurances

 

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP The Hague
The Netherlands
E: info@johoinsurances.org

Uitgebreide contact-informatie (telefonisch contact, afspraak).