Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Seminar Internationale sociale zekerheid + verzekeringen

Gepubliceerd: 
Friday, 3 February, 2017

Seminar Internationale sociale zekerheid + verzekeringen

Samen met LIMES academy verzorgt Joho Insurances een deel van het seminar Internationale sociale zekerheid + verzekeringen. Dit seminar is bedoeld voor HR professionals die te maken hebben met grensoverschrijdende arbeid.

Seminar Internationale sociale zekerheid en verzekeringen voor HR professionals

LIMES academy is een kenniscentrum voor professionals die te maken hebben met grensoverschrijdende activiteiten van ondernemingen en werknemers. LIMES academy deelt haar kennis op verschillende gebieden, zoals internationale fiscaliteit, sociale zekerheid, arbeidsmigratie en arbeidsrecht, payroll en pensioen.

LIMES academy is onderdeel van LIMES international. LIMES international is gespecialiseerd in grensoverschrijdende fiscaliteit en weet als geen ander welke kansen en uitdagingen er liggen bij internationale activiteiten. Of het nu gaat om de fiscale positie van ondernemingen of van werknemers. De specialisten van LIMES international hebben ruime ervaring en kennis in huis die zij graag met u delen tijdens de seminars, workshops en in-house presentaties van LIMES academy.

Internationale sociale zekerheid + verzekeringen

Bij internationale tewerkstellingen krijgt u te maken met sociale zekerheid. Waar is de werknemer sociaal verzekerd? Is de werknemer (nog) wel sociaal verzekerd in Nederland? Wat gebeurt er dan als de werknemer ziek wordt of een ongeval krijgt? Waar, maar ook hoe moet de werknemer zijn ziektekosten claimen? Loopt de AOW-opbouw bij werken in het buitenland door? Kortom, zijn bij uw werknemer alle risico’s bekend en nog wel gedekt?

Tijdens dit seminar lichten wij aan de hand van praktijkvoorbeelden toe wat u in welke situatie kunt of moet doen om deze risico’s te voorkomen.

Het seminar zal plaatsvinden op 9 maart, 4 mei, 14 september en 7 december 2017 in Valkenburg ZH. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

INSCHRIJVEN ~ PROGRAMMA SEMINAR

Wilt u meer informatie over LIMES academy, dan kunt u terecht op de website www.limesacademy.com, een mail sturen naar info@limesacademy.com of bellen met Renieta Hartwijk via +31 88 089 90 00. Graag tot ziens bij LIMES academy!

 

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken. Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen. Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen. Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Interesse? Vraag nu vrijblijvend advies aan. 

© JoHo Insurances - www.expatverzekering.nl

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP The Hague
The Netherlands
E: info@johoinsurances.org

Uitgebreide contact-informatie (telefonisch contact, afspraak).