Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling. JoHo Insurances is een door de AFM erkend bemiddelaar (nr. 12009104) in verzekeringen.

OOM Global Traveler

Oom Global Traveler

De OOM Global Traveler verzekering is per ingang van 7 november 2012 grondig veranderd door de verzekeraar. Zij hebben besloten het product te vervangen door twee andere producten voor Nederlanders die zowel tijdelijk als permanent in het buitenland verblijven. De nieuwe producten zijn de: Tijdelijk in het buitenland-verzekering en de Wonen in het buitenland-verzekering

Middels onderstaande links komt u op onze pagina terecht waar u de juiste informatie kunt inwinnen en documenten kunt inzien.

De Tijdelijk in het buitenland-verzekering  Dit is de vervanger van de OOM Global Traveler Kortlopende variant, oftewel de OOM Global Traveler die maximaal 2 jaar mocht lopen. 

De Wonen in het buitenland-verzekering Dit is de vervanger van de OOM Global Traveler Langlopende variant, met andere woorden; de Global Traveler zonder einddatum.

Contact

JoHo Insurances

Hoofdkantoor

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
Tel: +31 88 3214563 
E-mail: info@johoinsurances.org

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland kan het online adviesformulier worden ingevuld of gebruik gemaakt worden van de verzekeringsinloopdagen.

Voor vragen, het maken van een afspraak en aanvullende informatie kunt u natuurlijk ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Ons kantoor