Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Nieuws Blog

20221118 OOM Verzekeringen - veranderingen in 2023
  20221109 Heb ik wel een reis- of ziektekostenverzekering nodig? Heb ik eigenlijk wel een reis- of ziektekostenverzekering nodig?
  20221021 Wereldkaart Verzekeringen: duurzaam, groen, sociaal en maatschappelijk verantwoord?

  De vraag in hoeverre aangeboden verzekeringen duurzaam, groen, sociaal en maatschappelijk verantwoord zijn, is actueel. Het antwoord is echter wat complexer.

  Informatie van de verzekeraars zelf:

  Informatie over de werkwijze van Verzekeraars betreffende duurzaam, groen, sociaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen is te vinden in de jaarverslagen en op de websites. Hierbij van enkele verzekeraars de verwijzingen naar de juiste plekken op de websites:

  20220712 Safetywing Nomad Insurance Safetywing Nomad Insurance

  Sinds 2021 biedt JoHo Insurances ook de Safetywing Nomad Insurance reisverzekering aan. Deze internationale reisverzekering wordt internationaal sterk gepromoot. Op het eerste gezicht ziet het er uit als een goede internationale reisverzekering. In veel situaties kan deze reisverzekering worden gebruikt, dat maakt de reisverzekering flexibel. Nu wij meer kennis hebben over deze reisverzekering, zien wij ook enkele belangrijke beperkingen die op deze reisverzekering van toepassing zijn.

  20220505 Ongevallenverzekering, ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering.

  Wanneer je een ongeval hebt gehad kun je te maken krijgen met medische kosten. Misschien kun je ook niet meer werken, waardoor je geen inkomen meer hebt. Welke verzekering kun je gebruiken om de medische kosten vergoed te krijgen? En welke verzekering zorgt voor een vervangend inkomen? Wat is het verschil tussen een ongevallenverzekering en een arbeidsongeschiktheidsverzekering? We vertellen je graag meer!

  20220317 Verzekeringsverklaring-Thailand Verzekeraars en betrouwbaarheid

  Voor welke verzekeraars kunnen wij bemiddelen?

  JoHo Insurances doet met een heel aantal verzekeraars zaken, maar we hebben lang niet met alle aanbieders van reis- en verblijfsverzekeringen wereldwijd een samenwerking. Vanzelfsprekend is een aanbod van ‘alles’ in de praktijk ook onwerkbaar dus hanteren we een overzichtelijk aantal partijen waar we mee willen werken om afspraken en kwaliteit voor onze klanten te kunnen waarborgen.

  Gratis persoonlijk advies

  Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

  Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

  Hoe kunnen wij u helpen?

  Stap 1: Contact
  Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

  Stap 2: Advies
  Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

  Stap 3: Aanvragen verzekering
  Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

  Stap 4: Service
  Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

  Stap 5: Beëindiging
  Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.