Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. Indien u hier gebruik van wilt maken, vul dan graag (gratis en vrijblijvend) het online adviesformulier in.

Werken bij JoHo

Wil je meer weten over werken bij JoHo? Ben je geïnteresseerd in adviseren van expats en emigranten?

Lees meer over de vacature Advisor Insurances & Expatservices

Zeevarenden - Arbeidsongeschiktheid

Het arbeidsongeschiktheidsrisico is niet altijd (geheel) door de werkgever geregeld. Soms is er niets geregeld, en soms is er een soort ongevallendekking tijdens werkzaamheden geregeld. In deze laatste situatie is er dus geen dekking indien een werknemer in zijn of haar vrije tijd te maken krijgt met bijvoorbeeld een (auto)ongeval of ernstige ziekte.

Veel reguliere arbeidsongeschiktheidsverzekeringen sluiten het zee-risico echter uit van de dekking. Het is daardoor voor zeevarenden lastiger arbeidsongeschiktheid goed te verzekeren. JoHo Insurances heeft vanwege de grote vraag vanuit de sector gezocht naar mogelijkheden. In veel situaties zijn er dus mogelijkheden. Om na te gaan wat mogelijk is, voor welke premie, horen wij graag van u:

  • Woonland
  • Geboortedatum
  • Omschrijving werkzaamheden
  • Vast bruto jaarinkomen
  • Gewenste dekking inclusief of exclusief werkzaamheden
  • Is er ook dekking voor ziektekosten gewenst?
  • Hoe lang aan boord gemiddeld, hoe aan/van boord te komen
  • Waar varen de schepen
  • Zelfstandig of in loondienst (werkgever?)

U kunt deze gegevens sturen aan: info@johoinsurances.org

Wij zullen dan nagaan welke mogelijkheden wij u kunnen beiden, tegen welke premie en dekking en voorwaarden.

Gratis persoonlijk advies

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

Gratis persoonlijke offerte arbeidsongeschiktheid

Vul het adviesformulier in voor een gratis offerte die afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vraag nu een offerte aan voor een verzekering voor arbeidsongeschiktheid

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.