Expatverzekering.nl

Home Terug naar Nederland Inschrijven bij de gemeente

Inschrijven bij de gemeente

E-mailadres Afdrukken PDF
Inschrijven bij de gemeente

Bij terugkomst kunt u zichzelf weer inschrijven bij de gemeente en daarna weer aanmelden voor een zorgverzekering. Voor inschrijving bij de gemeente is wel een soort bewijs nodig, zoals een huurovereenkomst, eigendomsbewijs of toestemming tot inwoning van de eigenaar. De zorgverzekering start op het moment dat u weer verzekeringsplichtig bent geworden; meestal de datum van (her)inschrijving.

 

Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances is gespecialiseerd in verzekeringen voor lang verblijf in het buitenland. Bij het samenstellen van het verzekeringsaanbod is het uitgangspunt dat men moet kunnen kiezen uit het beste, het voordeligste en het meest gespecialiseerde aanbod.

Service: aanbod meerdere verzekeraars  – advies op maat – snelle en persoonlijke afhandelingPraktisch: verzekeringen combineren – hulp bij het overstappen – ruime keuzeVeilig: geregistreerd bij de Autoriteit Financiële MarktenVoordelig: breed aanbod van voordelige verzekeringen – collectiviteitskorting, combinatiekorting en JoHo kortingVerantwoord: JoHo Insurances is onderdeel van The World of JoHo.

JoHo Insurances - Alle verzekeringen voor binnen- en buitenland


Advies aanvragen

Contact

JoHo Insurances

Hoofdkantoor

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
Tel: +31 88 - 3214563
E-mail: info@johoinsurances.org
skype ons

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland kan het online adviesformulier worden ingevuld of gebruik gemaakt worden van de verzekeringsinloopdagen.

Voor vragen, het maken van een afspraak en aanvullende informatie kunt u natuurlijk ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

linkedin3