Expatverzekering.nl

Home Terug naar Nederland Inschrijven bij de gemeente

Inschrijven bij de gemeente

E-mailadres Afdrukken PDF
Inschrijven bij de gemeente

Bij terugkomst kunt u zichzelf weer inschrijven bij de gemeente en daarna weer aanmelden voor een zorgverzekering. Voor inschrijving bij de gemeente is wel een soort bewijs nodig, zoals een huurovereenkomst, eigendomsbewijs of toestemming tot inwoning van de eigenaar. De zorgverzekering start op het moment dat u weer verzekeringsplichtig bent geworden; meestal de datum van (her)inschrijving.

 

Waarom JoHo Insurances?

Specialisatie: Expats, Emigranten en Internationaal opererend MKB.
Specifiek: Advies bij wonen en werken in het buitenland voor particulieren en bedrijven, met een groot aanbod aan internationale verzekeringen.
Service: Ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de verzekeringen. Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling.
Safe: JoHo Insurances is een door de AFM erkend bemiddelaar (nr. 12009104) in verzekeringen. 

JoHo Insurances - Alle verzekeringen voor binnen- en buitenland


Advies aanvragen

Contact

JoHo Insurances

Hoofdkantoor

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
Tel: +31 88 - 3214563
E-mail: info@johoinsurances.org
skype ons

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland kan het online adviesformulier worden ingevuld of gebruik gemaakt worden van de verzekeringsinloopdagen.

Voor vragen, het maken van een afspraak en aanvullende informatie kunt u natuurlijk ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

linkedin3